Coaching, Ukategorisert

Tilbakeblikk på året 2016!

Nok ett år er over. Om bare noen timer skriver vi 2017. Jeg vet ikke hvordan året har vært for deg, men for meg har det gitt meg store endringer. Endringer som jeg ikke ante konturene av ved inngangen av året.

For å oppsummere kort så møtte jeg delvis veggen i januar, var sykemeldt helt og delvis til etter påske, endret karrierevei, fullført deler av NLP Coach utdannelsen, vært assistent på NLP Pracitioner, samlet nesten 50 timer med praksis timer i coaching, laget julekalender blogg, samt lagt planer om å starte egen business som jeg kan leve av.

I tillegg har jeg fått mange nye venner gjennom året. Noen av de vet jeg allerede at kommer til å bli sterke og dype vennskap som vil bidra til vekst og glede i manges liv.

Lite visste jeg at alt dette skulle skje når jeg spiste nyttårsmiddag for ett år siden. Det betyr også at jeg sansynligvis ikke helt kjenner til konturene av året som kommer. Det er både godt og spennende på samme tid. Allikevel har jeg lært det siste året at det å sette seg mål er viktig for å gi meg en retning. Da kan jeg ha en bedre oversikt over hva som venter meg.

Jeg har i julekalender bloggen min skrevet om målsetting og hvor viktig dette er. Gå gjerne tilbake til luke 16 for å lese om hva jeg mener er viktig rundt det å sette mål. Jeg har samlet hele kalenderen til deg på en side. Du finner den her.

Mine tre hårete mål for 2017

Et hårete mål som jeg har satt meg for 2017 er at jeg skal stable min egen bedrift på bena. Fra 1 januar er jeg uten fast jobb og vil kunne fokusere 100% på min egen bedrift. Det vil bli en berg og dalbane tur, men både mannen min og jeg er forberedt på at det kommer til å bli et tøft år.

Et annet hårete mål jeg har satt meg for 2017 er å planlegge min første bok. Etter å ha fått veldig mange gode tilbakemeldinger på bloggen min så har ideen om å skrive bok begynt å ta form. Forhåpentligvis vil dette bli en realitet i løpet av det neste året.

Det siste store hårete målet jeg har satt meg for 2017 er å endelig ta tak i min egen helse. Det betyr at jeg skal etablere gode rutiner i løpet av januar som skal bli starten på mitt nye sunne liv. Har allerede målet klart. Det ligger to bukser i skapet mitt som jeg drømmer om å kunne bruke til sommeren.

Er det noen av disse tre reisene du kunne tenke deg å følge meg på? Jeg vil komme til å oppdatere bloggen min ca en gang i uka. Da vil jeg også ta status på hvordan det går på de tre hovedmålene mine. For meg vil dette gi meg fokus. For deg vil det kunne vise at alt er mulig!

Dersom jeg får mye respons på at noen er mer interessert i et tema over de to andre vil jeg selvfølgelig lage en egen serie på dette.

Gi meg en tilbakemelding ved å kommentere nedenfor.

Skap deg en god dag og ha en riktig god nyttårsfeiring!

Klem fra

Torbjørg

4 thoughts on “Tilbakeblikk på året 2016!

  1. Så bra jobbet Torbjørg.
    Jeg kommer til å sette meg gode mål for 2017 og vil følge deg og dine også.
    Godt nytt år. Klem fra Anne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *